Suoratuonti tarkoittaa tuotteiden toimitusketjua valmistajalta kuluttajalle ilman välivarastointeja, moninkertaista käsittelyä ja useita kuljetuksia. Suorat konttitoimitukset puretaan osiin jo satama-alueen sisäpuolella, lavoitetaan ja kuljetetaan suoratuontikauppiaallesi. Voiko sen helpommin tehdä?

Et maksa ylimääräisistä välikäsistä, pitkien toimitus- ja var
astoaikojen maksuista, kuluista ja koroista - valitse siis Suoratuonti!

Suoratuontikuvasto on ilmestynyt vuoden 1999 keväästä alkaen. Kuvaston sisältö on ollut alusta alkaen mahdollisimman monipuolinen, joka talouden tarpeet kattava julkaisu, josta löytyy kuluttajan arkeen sekä juhlaan sopivia tarjouksia. Tarkoituksena on tarjota kuluttajalle hinta- /laatusuhteeltaan oikeita tuotteita. Loppuun asti suunniteltu ja suoraviivainen logistiikka tulee kuluttajalle eduksi.

Suoratuontikuvasto ilmestyy 4-5 kertaa vuodessa kymmenien yksityiskauppiaiden julkaisuna. Useiden satojentuhansien kappaleiden kertapainos kattaa koko Suomen Hangosta Kolariin ja Turusta Kuhmoon. Yksinkertainen ja selkeä ulkoasu kertoo tarvittavat tiedot ja antaa kuluttajalle vinkit helpottamaan ostopäätöstä.

Suoratuonnin Kevät-lehti 2019 on ilmestynyt!

Lue se TÄSTÄ.